Welkom

Exclusief Recreatie is gespecialiseerd in het bouwen van recreatiewoningen. Daaronder verstaan wij meer dan alleen het bouwen: wij ontzorgen van de klant van A tot Z. Lees meer

Exclusief recreatie

Onze recreatiewoningen worden geplaatst op de vakantieparken van EuroParcs.. Lees meer

Locaties

Exclusief Recreatie biedt recreatiewoningen aan door het hele land. EuroParcs heeft namelijk vakantieparken door heel Nederland, te weten:
 

Resort De Rijp

in een karakteristiek polderlandschap, grenzend aan het Noord-Hollands kanaal, vindt u Resort De Rijp. Een prachtig waterrijk park gelegen in Oost-Graftdijk, gemeente Graft-De Rijp. U bent hier op korte afstand van historische steden als Amsterdam en Hoorn, met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels.

EuroParcs is trots u dit schitterende “waterrijke vakantiepark” te kunnen aanbieden.  Een uniek resort met duurzame vakantiewoningen, geheel uitgevoerd in Zaanse Stijl. Het resort maakt deel uit van de zo prachtige omgeving,  zodat u het echte oud-Hollandse gevoel kunt ervaren. Talloze sloten en vaarten vinden hun weg door het park.

Resort De Achterhoek

De omgeving van Resort De Achterhoek staat vooral bekend om z’n uitgestrekte bossen, eeuwenoude kastelen, boerderijen en gezellige stadjes. Ook zijn er in de omgeving vele fiets- en wandelroutes. Op het vakantiepark bevindt zich een receptie, supermarkt, Grand Café Merlot, tennisbanen, fietsen, skelters, volleybalveld, jeu de boules, grote recreatievijver en Vijverpaviljoen de Luifel. Kortom, genoeg om uw vakantie plezierig door te brengen.

Resort Limburg

Resort Limburg is gelegen in het smalste gedeelte van het Bourgondische Limburg in de gemeente Echt-Susteren, grenzend aan zowel Duitsland als België. De omgeving kenmerkt zich door de typische Maasdalhoeves en de schitterende dorpsgezichten. De geschiedenis komt daarnaast in deze regio tot leven. Neem de eeuwenoude monumentale Sint-Amelbergabasiliek of Kasteel Hoensbroek. Maar het is toch vooral de diversiteit van bezienswaardigheden, natuur, musea en attractieparken die tot de verbeelding spreekt. Geniet met uw kinderen in Recreatiepark Steinerbos, kijk uw ogen uit in Gaia Park Zoo te Kerkrade of geniet van de schoonheid van de natuur in Mondo Verde. Proef verder van het verleden in het Limburgs Museum in Venlo of van de lekkernijen van het heden in bierbrouwerij Hertog Jan in Arcen. Ook kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de pittoreske dorpjes, langs het weidse uiterwaardenlandschap van de Maas en door schilderachtig mooie natuurgebieden. De regio heeft uitgestrekte internationale fietsroutes, sprankelende evenementen en een rijke cultuur.

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een TOPLOCATIE! Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken. Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en genieten van de rust uitstekend samen gaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op slechts 20 minuten rijafstand van het park.


Met het hoofdgebouw op Landgoed Brunssheim krijgen gasten dankzij het sfeervolle café-restaurant de mogelijkheid dichtbij ‘huis’ uit eten te gaan en/of gezellig met vrienden of vriendinnen wat te gaan drinken. Maar ook voor inwoners uit de omgeving is het hoofdgebouw een verrijking. Zo is er een aparte vergaderruimte wat ondernemingen de kans biedt in een andere omgeving, midden in de natuur, over bedrijfskwesties te overleggen. Daarnaast worden ook in dit gebouw de kinderen niet vergeten: er is voor hen een aparte speelzolder met veel speelgoed.

Resort De Biesbosch

Resort De Biesbosch ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren, ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied “De Hollandse Biesbosch” in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op dit vakantiepark staan mooie, gloednieuwe bungalows, u kunt er heerlijk zwemmen in een prachtig buitenzwembad en gebruik maken van tennisbanen en speelvoorzieningen voor kinderen. Een groot horeca- en wellnesscomplex met sauna’s, fitnessruimtes, een restaurant, bar en recreatiezaal is aanwezig.

Resort Reestervallei

Resort Reestervallei ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats. Omdat de speelvijver langzaam afloopt is deze ideaal voor kinderen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe in het noorden of de Veluwe in het zuiden wil verkennen.

Resort Reestervallei is een echt familiepark. Er is al een visvijver en verder worden aangelegd: een buitenzwembad, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een jeu de boulesbaan. Ook is het binnenkort mogelijk fietsen te huren. Verder is er een grand café annex restaurant aanwezig.

Resort De Hooghe Bijsschel

Resort De Hooghe Bijsschel ligt direct aan het Veluwemeer nabij het plaatsje Nunspeet. De prachtige natuur in de directe omgeving maakt deze locatie voor natuurliefhebbers tot een waar paradijs.

Resort De Hooghe Bijsschel beschikt over een prachtig strand, ideaal voor gezinnen met kinderen. Diverse speeltoestellen op het strand zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Tevens is er ook een haven aanwezig waarin u uw boot kunt leggen.

 

Als u op zoek bent naar luxe, comfort en uitstrali..

Oppervlakte75 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer

Deze ligt mooi gelegen aan een vijver partij en is..

Oppervlakte55 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 79.500

Type Boekhorst centraal gelegen op het resort! ..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 40.000

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aan..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Het beste aanbod

Dit is de omschrijving voor exclusieve woningen.