Welkom

Exclusief Recreatie is gespecialiseerd in het bouwen van recreatiewoningen. Daaronder verstaan wij meer dan alleen het bouwen: wij ontzorgen van de klant van A tot Z. Lees meer

Exclusief recreatie

Onze recreatiewoningen worden geplaatst op de vakantieparken van EuroParcs.. Lees meer

Exclusief Recreatie biedt u een groot aanbod aan recreatiewoningen. Elke recreatiewoning kan naar wens worden gebouwd.

Pavillon L

De Pavillons zijn er in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ze zijn opgebouwd van beton, voorzien van veel en hoge raampartijen en hebben een zeer luxe en eigentijdse uitstraling. Bovenstaande uitvoering van de Pavillon heeft een ruime woonkamer met grote glazen deuren die toegang geven tot het ruime terras. De luxe open keuken biedt nog ruimte aan een eettafel. Dit type heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte toiletruimte.

Velthorst

Type Velthorst is comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Type Velthorst is onderhoudsvrij, degelijk geconstrueerd en zeer compleet afgewerkt met duurzame materialen. Dit geeft het chalet een aangenaam en robuust uiterlijk. Type Velthorst heeft een ruime woonkamer, een praktische keuken, twee royaal uitgevoerde slaapkamers waarvan één voorzien van schuifkasten en een badkamer met luxe badmeubels als extra optie.

Velthorst de Luxe

Type Velthorst de Luxe is een luxe en bovendien aantrekkelijk geprijsde 4-persoons recreatiewoning. Type Velthorst de Luxe heeft een ruime woonkamer, een luxe ingerichte keuken, twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en luxe badmeubels.

Linde

Dit bijzonder royale L-vormige recreatie-object, type de Linde, met veel ramen en ruim terras geeft u vele mogelijkheden om het naar eigen wens te kunnen indelen. Dit type is ook zeer geschikt om een hoekerker te laten plaatsen. Type de Linde heeft een mooi afgewerkte living met open keuken in hoekopstelling die volledig ingericht kan worden met luxe inbouwapparatuur. Type de Linde heeft twee royaal uitgevoerde slaapkamers voorzien van kasten en een badkamer die ook geheel naar uw specifieke wensen ingericht kan worden.

Hackfort de Luxe

De Hackfort de Luxe heeft de uitstraling van de Amerikaanse buitenhuizen waarbij u het echte vakantiegevoel kunt beleven! Dit type heeft een speelse erker, terrasdeuren, veel ramen en is uitgevoerd in duurzaam canexel. Een mooi pannendak, leverbaar in diverse kleuren maken het tot een zeer compleet en onderhoudsvrij type. De Hackfort de Luxe heeft een zeer ruime woonkamer, drie royale slaapkamers voorzien van kasten en een mooie badkamer.

Boekhorst

Als u op zoek bent naar luxe, comfort en uitstraling dan is ons type Boekhorst een ideaal recreatiebezit. Een warme uiterlijk, een zee aan ruimte en de vele mogelijkheden in variatie voor zowel in- als exterieur kenmerken dit recreatie-object. Type Boekhorst kan uitgevoerd worden in verschillende modellen, varierend van 4- tot 6-persoons recreatiewoningen.

Kranenburgh de Luxe

Het type Kranenburgh de Luxe is het topmodel van Exclusief Recreatie! De robuuste en prachtige afwerking in hout maakt deze type woning binnen de recreatiewoningenmarkt werkelijk uniek. De mooie afwerking met oog voor detaillering in combinatie met een optimale indeling zorgt voor een werkelijk schitterende recreatiewoning.

 

AB Mystique

Een woning voor vier personen met twee slaapkamers aan weerzijden van de woning. Met een grote inloopdouch ingebouwd en luxe afgewerkte badkamer, ruime hoekkeuken en van alle gemakken voorzien biedt het alles wat een huurder wil.

De woning is afgewerkt in kunstof en is dus onderhoudsarm, door zijn kleinere oppervlakte laat deze woning veel ruimte over voor een grote tuin.

De bouwzijde is hetzelfde als elk van onze woningen, robuust en met oog voor kwaliteit. Duurzaam genieten van uw woning zonder enige zorgen om onderhoud of andere beslommeringen. 

Hackfort luifel

Deze schitterend uitgevoerde Hackfort luifel beschikt over maar liefst drie slaapkamers waarvan de grootste is uitgevoerd met een schuifwandkast over de gehele breedte van de slaapkamer. De woning heeft een modern uitgevoerde badkamer met een douche en toilet. Verder beschikt het chalet over een gastentoilet, compleet uitgevoerde keuken en een ruime maar geriefelijke woonkamer. Door de vele en grote raampartijen heeft u veel lichtinval in de woning.

 

Pavillon Delice

De Pavillon Delice is ons nieuwe model recreatiewoning met een bijzondere en unieke uitstraling, de woning heeft een ruime woonkamer met hoge raampartijen. De woning is voorzien van een luxe keuken. Verder heeft de Pavilon Delice drie slaapkamers en één badkamer. De gehele woning is onderhoudsvriendelijk gebouwd.

Le Pavillon Lumière

De Pavillon Lumière is ons nieuwe model recreatiewoning met een bijzondere en unieke uitstraling, de woning heeft een gezellige ruime woonkamer met een hoge raampartij, de aparte keuken is gebouwd in een hoekopstelling en voorzien van luxe apparatuur. Verder heeft het model vijf slaapkamers, desgewenst vier badkamers waarvan één met een sauna en twee aparte toiletten. De gehele recreatiewoning is onderhoudsvriendelijk gebouwd.

Pavillon Wave

LandDe Pavillon Wave is een 6-persoons recreatiewoning met een kenmerkend golvend dak, het plafond bereikt in de living zijn hoogste punt. Door de vele hoge raampartijen in de woonkamer heeft u altijd een prachtig uitzicht over uw tuin en de natuur rondom uw recreatiewoning. Tevens bent u hierdoor verzekerd van een overvloed aan natuurlijk daglicht. In de luxe open keuken beschikt u over alle denkbare apparatuur voor het bereiden van een heerlijk diner. De 'Pavillon Wave' beschikt verder over drie slaapkamers waardoor u met zes personen heerlijk in deze woning kan recreëren. Een apart toilet en luxe badkamer met inloopdouche maken deze recreatiewoning compleet.

 

Pavillon Mystique

De Pavillon Mystique is een ruime 4-persoons recreatiewoning. Deze recreatiewoning beschikt over grote raampartijen in de living. Door de grote schuifpui loopt u eenvoudig vanuit de recreatiewoning uw eigen terras op. Verder beschikt De Pavillon Mystique over twee ruime slaapkamers, een luxe keuken en een luxe badkamer met douche, toilet en luxe badmeubel.

 

Als u op zoek bent naar luxe, comfort en uitstrali..

Oppervlakte75 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer

Deze ligt mooi gelegen aan een vijver partij en is..

Oppervlakte55 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 79.500

Type Boekhorst centraal gelegen op het resort! ..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 40.000

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aan..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Het beste aanbod

Dit is de omschrijving voor exclusieve woningen.