Welkom

Exclusief Recreatie is gespecialiseerd in het bouwen van recreatiewoningen. Daaronder verstaan wij meer dan alleen het bouwen: wij ontzorgen van de klant van A tot Z. Lees meer

Exclusief recreatie

Onze recreatiewoningen worden geplaatst op de vakantieparken van EuroParcs.. Lees meer

Le Pavillon "L" 6 p. kavel 144

Waardering:

Deze fantastisch gelegen werkelijk als nieuwe Pavillon is voorzien van veel en hoge raampartijen, biedt  luxe en een eigentijdse uitstraling, maar vooral veel plezier tot in de lengte der jaren.

Bovenstaande uitvoering van de Pavillon is extra luxe uitgevoed en zit vol met opties, heeft een ruime woonkamer met twee grote glazen puien die toegang geven tot het ruime  terras op het zuiden en uitzicht op het meertje. De hoge ligging waarborgt een grote mate van privacy enerzijds en biedt een prachtig uitzicht anderzijds. De woning is zeer modern uitgevoerd en heeft een luxe open keuken, 3 slaapkamers waarvan 2 groot en 1 middelgroot met twee aparte bedden, een prachtige badkamer met modieus  dubbel uitgevoerde wastafel, badmeubel,  toilet en een inloopdouche. Verder is de woning voorzien van veel voorzieningen en opties. Een apart gastentoilet treft u aan in de hal. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging. Bel 0654 280 150 voor een rechtstreeks contact met de salesmanager van dit park. Fantastisch beleggingsobject met een hoog gegarandeerd rendement. 

Woning van de maand februari: van € 249.000 voor € 225.000

Recreatiewoning vanaf € 179.500,- Excl. BTW
Kavel € 69.500,- K.K.

Als u op zoek bent naar luxe, comfort en uitstrali..

Oppervlakte75 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer

Deze ligt mooi gelegen aan een vijver partij en is..

Oppervlakte55 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 79.500

Type Boekhorst centraal gelegen op het resort! ..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 40.000

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aan..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Het beste aanbod

Dit is de omschrijving voor exclusieve woningen.