Welkom

Exclusief Recreatie is gespecialiseerd in het bouwen van recreatiewoningen. Daaronder verstaan wij meer dan alleen het bouwen: wij ontzorgen van de klant van A tot Z. Lees meer

Exclusief recreatie

Onze recreatiewoningen worden geplaatst op de vakantieparken van EuroParcs.. Lees meer

Pavillon l'Etage

Waardering:

Het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Een gloednieuw chalet door Exclusief Recreatie  in samenwerking met EuroParcs ontworpen en gebouwd door de beste chaletbouwer van Europa, gewoon hier in Nederland.

De l’Etage is een prachtige acht persoons woning. Zoals het een echte Le Pavillon betaamt,  heeft deze uitvoering veel hoge raampartijen en dus is het chalet ook licht van binnen.

Hoogwaardig dubbelglas met een extra bescherming om de warmte buiten te houden biedt niet alleen een fantastisch uitzicht, maar ook een ongekende comfort- en kwaliteitsbeleving. Geniet vanuit uw eigen beschermde omgeving van de natuur, het water en de omgeving. Dit alles in de geruststellende wetenschap dat de elementen geen vat op u hebben. Met andere woorden: geniet op ieder moment, in ieder seizoen en tijdens alle weertypes van uw woning en de prachtige natuur rondom u.

Deze chalets zijn van dermate hoge kwaliteit dat u er zeker van kunt zijn dat dit comfort en de tijdloze strakke vormgeving tot in de lengte van jaren behouden blijft en dus ook blijft bekoren. En dat zit hem niet alleen in de gebruikte duurzame materialen, maar ook in de doordachte en met vele unieke constructies uitgevoerde bouwwijze. Wij geven een voorbeeld: kitloze kozijnen, kit kan uitdrogen. Inventieve oplossingen zijn door deze fabriek uitgedacht zodat de kozijnen wind-, water- en geluiddicht blijven. Dit is slechts één voorbeeld, zo zijn er vele.

Een moderne keuken, van alle gemakken voorzien, twee badkamers, separate toiletruimte en afdoende bergruimte zullen ervoor zorgen dat u de juiste “klik” heeft met deze woning.  Een l’Etage op ons mooie park Resort Limburg is heel bijzonder, we durven te stellen dat er geen mooiere combinatie denkbaar is. EuroParcs heeft speciale plekken hiervoor gereserveerd, dit is de laatste.

Resort Limburg kent veel trouwe bezoekers die keer op keer terugkomen naar deze mooie stek. Dit chalet zal er voor zorgen dat ze ook naar hun favoriete woning terugkeren. En dat is weer goed voor de huuropbrengst. Dus ook als investering is dit een buitengewoon verstandige keuze. 

Ligging: in overleg op een (nu nog) uit te kiezen kavel op ons gloednieuw ontwikkelde terrein met prachtige zonnige waterkavels.

 

 

 

Recreatiewoning vanaf € 179.500,- Excl. BTW

Als u op zoek bent naar luxe, comfort en uitstrali..

Oppervlakte75 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer

Deze ligt mooi gelegen aan een vijver partij en is..

Oppervlakte55 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 79.500

Type Boekhorst centraal gelegen op het resort! ..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 40.000

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aan..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Het beste aanbod

Dit is de omschrijving voor exclusieve woningen.