Welkom

Exclusief Recreatie is gespecialiseerd in het bouwen van recreatiewoningen. Daaronder verstaan wij meer dan alleen het bouwen: wij ontzorgen van de klant van A tot Z. Lees meer

Exclusief recreatie

Onze recreatiewoningen worden geplaatst op de vakantieparken van EuroParcs.. Lees meer

Pavillon Delice Plus, kavel 672

Waardering:

Het chalet:

Het type Pavillon Delice Plus is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Type Pavillon Delice Plus is onderhoudsvriendelijk, degelijk geconstrueerd en zeer compleet afgewerkt met duurzame materialen. Dit geeft de recreatiewoning een aangenaam en robuust uiterlijk. 
 
De Delice Plus heeft een ruime en lichte woonkamer, een luxe keuken met een gezellig keukenbar die is voorzien van alle benodogde apparatuur, vier slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en luxe sanitair en een toilet. Bovendien een apart gastentoilet. Twee royale schuifpuien bieden toegang tot het terras. Verrassend element: de woning is voorzien van een sauna met een extra wasgelegenheid en douche. 
 
 
De ligging:
 
De Pavillon Delice Plus staat op een ruim kavel aan het water en beschikt over een mooi aangelegde tuin met terras en eigen parkeerplaats.  
 

Woning van de maand Februari: informeer naar de speciale aanbieding bij uw aankoopadviseur: bel 0654 280 150 of mail naar ger.spork@hetrendementhuis.nl

 
Recreatiewoning vanaf € 169.500,- Excl. BTW
Kavel € 80.000,- K.K.

Als u op zoek bent naar luxe, comfort en uitstrali..

Oppervlakte75 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer

Deze ligt mooi gelegen aan een vijver partij en is..

Oppervlakte55 m2
Kamers4
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 79.500

Type Boekhorst centraal gelegen op het resort! ..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs € 40.000

De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aan..

Kamers2
Extra'sRoyale woonkamer
Het beste aanbod

Dit is de omschrijving voor exclusieve woningen.